18 de març, 2009

Cèl·lules mare i el seu negoci

Avui, llegint l'ADN he vist una publicitat que parla de les cèl·lules mare i la possibilitat de congelar-les. Us poso un video que parla d'elles que el podeu veure aquí. Us escric el que posa:


Cèl·lules mare, tractament individualitzat per tothom


La possibilitat de congelar les cèl·lules mare indifinidament assegura el tractament de futures malalties


Les possibilitats terapèutiques de les cèl·lules mare són cada cop més reconegudes, i molts pares decideixen conservar-les en el moment del part, ja que s'extreuen del cordó umbilical del nounat. Un gest que pot signigicar la solució a una futura malaltia del nen (transplant antòleg), i dels familiars (transplant heteròlog). L'extracció de cèl·lules mare només es pot fer en el moment del part, pel que és important tenir-ho en compte i informar-se.

Les cèl·lules mare es caracteritzen pel seu nivell de desenvolupament, que els hi dona una de les propietats extraordinàries per la generació de noves cèl·lules capaces d'utilitzar-se en diferents aplicacions terapèutiques.


Què poden curar?


En l'actualitat es coneixen unes 70 malalties que es poden tractar amb un transplant de cèl·lules mare de la sang del cordó umbilical, com ara el limfoma no Hodking, o la leucemia mieloide. Però a part de les aplicacions actuals, aquestes cèl·lules tenen un gran potencial , ja que són una de les matèries i línies d'investigació més importats d'aquest segle. Les investigacions s'orienten cap al desenvolupament de tractaments per l'Alzheimer, el Parkinson, la diabetes, malalties coronàries, hepàtiques o de distrofia muscular.


Les cèl·lules mare obtingudes del cordó umbilical tenen un clar avantage respecte les que provenen de mèdul·la òssia o de sang perifèrica, i es que al ser immunològicament immadures, presenten menys problemes de incompatibilitat per transplant, per tant un major percentatge d'èxit.


Aquesta és el publireportatge de http://www.crioestaminal.es/, ara en cap moment indiquen el preu ni el temps que mantenen les cèl·lules mare guardades.

Estan parlant tota l'estona de malalties que generalment es donen en edats avançades, en canvi només et guarden les mostres 20 anys, amb el mòdic preu de 1675 € amb algun que altre descompte si ets soci o si ja ho has fet amb altres fills anteriorment.

2 comentaris:

Copyright Text

"Bon Dia Ciència"